010 321 0540 www.colornova.fi info@colornova.fi

Saumafix

 

Helppokäyttöinen tuote, jolla uudistat vanhat ja pinttyneet kaakelisaumat.

Sopii käytettäväksi kylpyhuoneissa, vessoissa ja keittiöissä. Saumafixillä voi myös muuttaa saumojen väriä. Soveltuu myös märkätilojen lattiasaumoihin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Ei sovellu maalatuille saumoille.

Ennen käyttöä

Puhdista saumat huolellisesti esim. saumanpuhdistusaineella. Anna kuivua vähintään 6 tuntia. Ennen Saumafixin levittämistä, kokeile tuotteen käyttöä jollakin kovalla pinnalla, että saat aineen tulemaan pakkauksesta ulos tasaisesti.

Käyttöohjeet

Ravista pulloa. Pidä pullo pystyssä ja paina sienipäätä sormella, jolloin venttiili aukeaa. Käännä pullo ylösalaisin ja aseta pullon sienipää saumaa vasten, purista samalla ja paina pulloa kevyesti pintaan. Käsittele saumoja 1m2 kerrallaan. Ainetta saa mennä lasitettujen laattojen pinnalle. Jätä aine kuivumaan noin 30 minuutiksi. Ajan ylittyminen voi vaikeuttaa ylimääräisen aineen poistamista laattojen pinnalta. Poista ylimääräinen Saumafix laatoista pakkauksessa mukana olevan veteen kostutetun sienen karkealla puolella. Lopuksi puhdista pinta sienen pehmeällä puolella. Saumafix on täysin kuivunut 48 tunnissa.

Saumafix esite

kayttohjeet_02

kayttohjeet_01

ennenjajalkeen_02

Riittoisuus

Noin 10 m2–20 m2 riippuen sauman leveydestä ja laattojen koosta.

Värivaihtoehdot

Saumafix_värisävyt_web

Käyttöturvallisuustiedote

Yhteystiedot

Colornova tuo maahan kodin kunnostamiseen tarvittavia maailmalla tunnettuja merkkituotteita.

löydät täältä